Covista is

ann peirs

Ann Peirs

Na haar studies als bio-ingenieur aan de KULeuven in 1997, startte Ann een doctoraat aan de Faculteit van Landbouwkundige en Toegepaste Wetenschappen die haar introduceerde in de wereld van kwaliteit. Daar maakte ze kennis met de problematiek van het meten van kwaliteitsaspecten en procesindicatoren op landbouwkundige processen. Hierna verruimde ze haar kennis naar de industriële wereld als statistisch consultant voor het Centrum voor Statistiek aan de KULeuven. Daar werkte ze haar eerste industriële procesoptimalisaties uit, naast het verlenen van advies rond proefopzetten, data-analyse en data-mining.

Gefascineerd door operationele uitmuntendheid, ging ze vervolgens aan de slag bij Amelior, waar ze zich bijschoolde als Lean Six Sigma Black Belt, Certified Business Process Manager, projectmanager (IPMA) en geaccrediteerd lead auditor ISO 9001. Gedurende deze 6 jaar begeleidde ze organisaties in het kader van managementsystemen, procesoptimalisaties en operationele uitmuntendheid.

In 2011 startte ze samen met Geert Brandt Covista in de overtuiging van de geïntegreerde aanpak van strategie, programmamanagement, projectmanagement, procesmanagement en operationele uitmuntendheid (operational excellence).